Bröllop,  Humlan,  Jobb,  Personligt,  Resa

Humleriet

Vårt hotell sett från luften ser ut så här. Som små hus i en brant uppförsbacke. Fun fact. Tydligen tror många att hotellets egna strand var den som hjälten Odysseus i författaren Homeros berättelse “Odyssén” spolades iland på när hans skepp förliste. Lite spännande ändå.

Fick annars inte så trevliga jobbnyheter idag, en nyhet som gjorde mig både orolig och ledsen. Jag vet inte om ni har förstått det, men den här sommaren var jobbfronten inte så hemskt rolig. Inte för att jag personligen gjort något dumt utan mer tråkiga grejer från företagets sida. Idag eskalerade det hela lite vilket ärligt talat förstörde dagens känsla ganska ordentligt. Vet inte hur mycket jag får skriva om det hela så, vi lämnar det här. En tung dag i en vacker miljö. Lite så. Kanske bara göra som Margaux Dietz sa till oss på BW när hon inte hittade ett kvitto under en kampanj, ”Det är bara att släppa och gå vidare”.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.