Random

Blackkklansmaneriet

Här sitter jag i mörkret och bröllisplanerar i ett härligt litet excel-dokument på google drive. Niki gör exakt samma sak fast i soffan med samma dokument. Vad som ska göras vilken dag. Galet nog är varje dag hela nästa vecka full med diverse uppgifter. Alltifrån handla grejer till, färga hår, hämta tält, förbereda sovrum för gäster till hämta viner och folk från flygplatsen. Målet är att vi båda ska vara så pass organiserade att vi får slappna av och ha en härlig fest nästa lördag utan att behöva stressa ihjäl oss. Hoppashoppas på det.

Hade även dejt med min blivande man igår. Åt en snabb middag på bar Teos och gick därefter på Blackkklansman som visades på Korjaamo. En film baserad på en sann historia om en afroamerikansk polis som infiltrerar KKK på 70-talett. SÅ HIMLA BRA FILM. Snygg, välgjord, välspelad, underhållande med ett fantastiskt viktigt budskap. Dessutom är det här den enda filmen då jag verkligen känt hur luften gått ur hela biosalen och ingen andas i flera sekunder. Känslan.

Jag ska dessutom rösta imorgon tillsammans med andra rikssvenskar i Helsingfors på Sveriges ambassad. Så viktigt att rösta rätt.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *