Random

Att falla av en cykel

Hej från kontoret! Är tillbaka i stan den här veckan och myser. Hade en liten olycka på vägen hit dock. Susade ner för backen på min cykel som jag stal av min mamma för tio år sedan och vips åkte det gamla låset ut. Ni vet ett sånt där lås som sitter fast i cykeln och som jag aldrig använt eftersom det inte går att ta ut. Det sitter liksom fast. Ja, tills idag. Mitt i all min fart flög det ut och rakt in i hjulet. Alla de där metallpinnarna högs av och jag föll av. Lyckades falla snyggt utan att skada mig, men cykeln är väldigt sönder. Kunde inte ens leda den därifrån utan fick låsa fast den i närmsta lyktstolpe med kedjelåset.

Kanske jag borde önska mig en ny cykel i 30-års present och ge tillbaka Tunturin till mamma (hehe). Nånej.

Men ja, hörrni. Så dramatiskt började min morgon.

Ikväll tänkte jag släpa med min blivande man på på bio. Korjaamo pysslar nämligen med sådant nu för tiden.

Ska ha sådana här 30-ballonger också när jag fyller 30. Niki, läste du det här nu? Vill gärna ha ballonger och sånt den sjätte januari. Och en ny cykel!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *