Random

39onde gateriet

Godmorgon. Vi landade halv tio igår lokal tid (halv fem på morgonen finska tid) och var så trötta att vi hoppade direkt in i en taxi till hotellet. Checkade in i detta lilla hotell på 39onde gatan var vi nu ska bo i tre nätter till. Jag trodde att rummet skulle vara litet, men kanske inte så häär litet. När jag bodde i min lilla etta på Fredriksgatan var det som att bo i ett kök. Det här är som att bo i ett badrum. Ett badrum med en liten glasvägg. Är ändå ganska tacksam över att jag och Niki har varit tillsammans såpass länge att vi klarar av att gå på toaletten med endast en liten glasvägg. Skulle varit tungt om vi var sådär supernykära och fortfarande låtsades att vi inte går på toaletten. Hehe.

Nu har vi i alla fall vaknat för idag. Klockan är 09:13 och vi ska leta upp ett skönt frukost ställe och därefter promenera söder ut.

Har tyvärr bara ett 50mm 1,4 objektiv med mig eftersom mitt allround gick sönder just gick. Så att fotografera det här rummet med det är omöjligt.

Men så här ser det ut med telefonen.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.