USA2018

Loungeriet

Hej från loungen på Kastrup. Här sitter vi och myser i väntan på vårt flyg. Tar ganska lång tid det här med att byta flyg men vad gör man inte för att få åka på mysresa. Jag har verkligen försökt anstränga mig för att släppa gårdagens dåliga nyheter. Loggat ut från alla kanaler, mails och system som vi har bara för att få lite peace and quiet. Tänker inte logga in på slacken en enda gång under dessa veckor, något som aldrig hänt tidigare. Under samtliga av mina fyra år för företaget har jag alltid varit tillgänglig. Nu kändes det som att jag behövde en paus. Så paus it is.

På tal om något helt annat så kan jag tänka mig att ni sitter på massa bra NY och SFO-tips där ute. What to do? Where to go? Tips mottages.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *