Random

Bonuswayeriet

Det finns få saker jag kan rekommendera så varmt som att bli medlem i Bonusway. Ja, det kan hända att jag är lite jävig i det här fallet, men Bonusway är något jag nästa vecka jobbat fyra år för. När jag började fanns inte Bonusway Sverige och det var min uppgift att starta kalaset. Tänk att min lilla bebis numera är fyra år gammal och har fem anställda i det Svenska teamet.

Vad gör Bonusway då?
Vi ger tillbaka pengar på allting du handlar online. Woop. Med våra fyra miljoner medlemmar och 8000 butiker ger vi tillbaka pengar och gör våra medlemmar glada varje. Ska du resa, köpa nya skor eller behöver ett nytt balsam så är Bonusway där för dig som ditt bonuskort online. Om du till exempel ska åka på en weekend till Stockholm och köper ditt Hotell via oss får du upp till 5% på hela vistelsen utbetald till dig i cash. Vi betalar ut till antingen ditt bank eller paypalkonto. Pengar du annars inte hade fått.

Så här ser mitt konto ut:


Gå med i Bonusway  och gör mig glad här!

I samarbete med Bonusway

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *