Tips

Bästa inpackningen

Ni vet när ens hår skrämmande nog börjar påminna om ett påskris. Då det bara hänger i matta tussar och kan skrämma slag på vem som helst. Då är det dags att boka frisörtid. Som tur fick jag tid den här veckan så riset kommer att få sig en ordentlig omgång med saxen. MEN, med det sagt så glömmer man lätt bort att ta hand om de sär tussarna mellan frisöreriet. Inpackningar är ändå lite av guds gåva till håret. Bra sådana.

Så med kaffekoppen i handen började jag den här morgonen med 30 minuter med den bästa av inpackningar i håret. Redkens All soft. En inpackning som är på riktigt bra. Får håret att bli mjukt och följsamt. Eliminerar den där hemska frissigheten och förvandlar påskriset till ett ris utan fjädrar. För att få lite extra effekt la jag även till en Alko-plastpåse och en BH för att få påsen att sitta fast. Classy classier Lina.

Snyggt va?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *