Helsingfors

Takrosériet

Glömde bort att meddela att podden hade en veckas paus förra veckan och att gårdagens podd kommer ut senare idag. Det är helt enkelt bara jag som yrat. Ni vet surpriseparty och annat fuffens som bott i mitt huvud fick mig helt enkelt att glömma bort att jag har en podd. Så förlåt. Jag släpper ett avsnitt senare idag. Ett rivigt ett.

Hur som så var jag på Ylvas tak igår och drack rosé. Älskade mitt liv där och då på taket. Allt var bara så bäst. Avslutade kvällen på Kaiku och dansade till musik jag inte gillar till fyra på morgonen. Ni vet dunkdunkdunk (nothing happens) dunkdunkdunk. Jag skulle vilja hitta en ny klubb med bra människor och bra musik? Är det så svårt?

Yepp. Nu ska jag till Ulrikasborg på brunch och är redan nu försenad. Bra där.

   

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.