Random

Tillbaka i staneriet

Hallå alla vappenfirare! Hoppas ni har överlevt denna två dagars våldsamma fest? Vi kom just tillbaka till stan. Helst hade jag nog bara stannat kvar på holmen en vecka framåt och fortsatt med att pussla, basta, simma, supboarda och flyga Humlan. Men så har man ett jobb att gå till också. Är ju tyvärr inte en pensionär även om jag ibland lever lite så. Men det här är ändå en kort vecka med endast tre dagar på kontoret innan det är helg igen. Så kanske lite som att vara pensionär.

Nu ska jag ta en lång dusch. Tror det var något allvarligt fel på schampoot på holmen (kanske eftersom det varit fryst under vintern?) eftersom mitt hår bara blev smutsigare för varje gång jag tvättade det. Så, hoppas att mina Maria Nila produkter kan rädda detta blonda kaos. Sov sött!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *