Landet

Skärgårderiet

Det ösregnade hela förmiddagen här på holmen så vi gömde oss inomhus. Inte ens Milla ville gå ut i ovädret. Istället tog vi det bara lugnt inomhus och slappade. Jag hittade ett pussel i ”garaget” och slog mig ner på övervåningen med Rättegångspodden i öronen. Eftersom de senaste fem avsnittet av den podden släppts i en app som heter Podme fick jag använda denna betalapp. Appen i sig är kanske något av det bugigaste jag upplevt. Förstår inte att det är möjligt att varje gång jag loggar in där upplever så många tekniska problem att jag blir helt tokig. Men ja, tillslut fick jag igång ett avsnitt. Tog bara sådär 45 minuter.  När det slutade regna tände Niki på en tunna med ris och vass. Poff!Nu har jag satt igång bastun. Väntar bara på att den ska bli varm. Sen ska jag hoppa i havet och tvätta mitt hår. Det är sådär smutsigt att det kliar i hårbotten. Hemskt.

Men först mask på. Säg hej till Shrek!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.