Tips

En bra film på Netflix just nueriet

Det regnar här i skärgården och jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är supermysigt. Ligger i soffan med ett duntäcke och dricker kaffe. Tänker att det blir en lugn dag med en bra bok och kanske en bastu på kvällen. Såg även en film jag gillade imorse när Niki sov (han sover mycket längre på morgonen än jag). Jag såg Jag är ingen lättfärdig man som finns på Netflix
En fransk film där machomannen Damien vaknar upp och hela världen styrs av kvinnor. Allting är precis tvärtom. Från att sexualisera till att sexualiseras. Männen är de som tar bort allt kroppshår, visar hud, har låginkomstjobb, är föräldralediga, får blommor. Ja ni vet allt det stereotypa. Underhållande, minst sagt. Dagens tips till er andra som vill mysa inne i regnet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.