Landet

Lyckligeriet

Om någon hade frågat mig när jag är som lyckligast hade jag svarat en dag som just den här lördagen. Att få uppleva våren i ingå tillsammans med Niki och Milla. Att tvätta bilen, byta däck, kasta frisbee, basta och ta årets första dopp och avsluta dagen med den bästa bolognesen jag någonsin lagat med ett italienskt gott rödvin till. Då är livet på topp. Sån jäkla kliché men herregud vad jag njuter. Kanske börjar jag bli gammal, kanske jag bara gillar variation? Vem vet. Men bra har jag det.

Somliga gillar verkligen det här med att tvätta bilen. Med tanke på att Ylva tyckte att bilen inte hade någon färg förra helgen var en tvätt mer eller mindre nödvändig. Jag dammsög den även invändigt. Jag lekte med andra ord krig mot hundhår. Det var varmt och soligt ute idag, men vinden var kall. Vi gick över till grannen och fick låna Kajs magiska bultverktyg. Fort gick det att få på sommardäcken. Poff!

Titta vad ren och fin vår lilla dam blev?Krokusar Fyllde Klongvasen med tussilago, blåsippor, vitsippor, scilla, krokusar, murgröna och lingonris. Vårvasen!

Milla fick även en frisbee i present av oss. Sen dess har hon den antingen jagat den, burit på den eller stirrat på den. Jag efter bastun. Kvällens bollo-middag här hej, nu blir det ett avsnitt av tv-serien Greyzone. Myz.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.