Landet

Bästa veckodan och Aviciieriet

Spelade in dagens podd med Kasper Strömman i Rähinäs studio tidigare idag. Har börjat älska min ljudkille Iso H så himla mycket, han är så härlig och rolig att jag täänker att vi ska bli bff:s IRL. Kasper hade jag lite samma känsla med. En kille som allting bara flöt på med. Podden blev mer åt det härligare hållet den här gången. Svårt att prata om mörker med någon som aldrig upplevt ångest. Han ansåg sig själv vara Finlands version av Alex Schulman, ja alltså utan dödsångest och daddy issues då.

Podden med Kasper kommer nästa fredag.Efteråt packade jag och Niki ihop våra saker och tog Daijon (vår Hyundai) till Ingå.Väl på plats lagade vi pizza. Nikis är halvan till vänster och min till höger. Har inte ätit kött den här veckan. Håller på att tagga ner på mitt köttätande. Ska äta kött imorgon då det är lördag men annars är det vege som gäller. För mig ingår även fisk och skaldjur i det paketet. Här är det vår. Lupinerna (min favoritblomma) är på ingång. Milla tog sitt första dopp för i år.

Jag och Niki flög drönis. För första gången någonsin förstod Milla konsekvenstänkande. Jagar du Humlan måste du gå in. Sur som fan satt hon sen tyst bredvid och stirrade på fienden. Hon fattade att om hon jagade vår lilla maskin så hamnade hon på jäähy (penalty). 

Det är nästan lite konstigt att isen har gått. Den har ändå varit vår enorma ”trädgård” hela vintern. Helt plötsligt blev tomten minimal. Oh well. Fint ändå att ha havet tillbaka. Blått och vackert. Sen gick vi in och mös.Slog jag mig ner i soffan och läste jag att Avicii dött. Blev så jäkla ledsen. Död vid 28-års ålder, vilken förfärlig tragedi. Jag älskade verkligen Tim Berglings musik med hela mitt hjärta. Jag vet inte hur många dansgolv till Avicii jag gjort entré på, hur många gånger han fått mig på bra humör eller hur många gånger jag bara älskat livet med hans musik i öronen. Jag har blivit av med ett finger (det höggs av) på ett dansgolv till Levels och jag har sett en familjemedlem bli kär till ”Wake me up”. Tack Tim för att du lärde mig hur man har feeling, även om man bara är tre personer på en ö.

2 Comments

    • Lina

      hans död är egentligen den första artistens död någonsin som berört mig. Så jäkla sorgligt. Var tvungen att se om dokumentären igen och såg den med nya ögon. Usch.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.