Mat

Fishtacoeriet

Hejsanhejsan! Lyckades laga en måndagsmiddag även om jag var trött som en sten (oklar referens). Hade noll energi till att göra något konstigt så slängde ihop en fishtaco med ingredienser som jag tycker om. Panerad fisk, romansallad, en sallad på pärltomater, rödlök och bra fetaost. Till det fixade jag en guacamole och slängde även ihop en chilimajjo med stavmixern. Den där fantastiska höga burken som kom med stavmixern hade bestämt sig för att gå upp i rök, så istället använde jag en sån där flaska som man blandar proteindrinkar i. Har fått den i någon random goodiebag och aldrig förstått vad jag ska ha den till. Tills idag. Så tror du inte heller på proteinskit så är det bara att använda proteinshake-flask/burken till din stavmixer istället. Perfekt med lock på och allt. Det enda tråkiga med den är att den är så fruktansvärt ful att den liksom bara råkade hamna utanför bild.

 Förra året hade jag som projekt att lära mig äta saker som jag inte tyckte om. Det här med att ogilla vissa matvaror är inte så charmigt. En av dessa som hamnade på listan var koriander. Jag la i små mängder i början, hatade det bara ännu mer och tänkte nästan ge upp tills en dag i maj förra året då allt med koriander plötsligt var gott. Sen dess vill jag slänga koriander på allt möjligt.

Nästa grej att lära mig är blåmögelost. Får se hur lång tid det tar. Hur är det med er? Har ni lärt er att äta något?

Men hej. Gott blev det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *