Listor

Vårlisteriet

Listan från Sevendays den här veckan handlar om våren, såklart. Våren är nämligen enligt både Facebook och vårdagjämningen här. Nästan så att man förväntar sig snödroppar, gatustädning och studenthattar runt varje hörn. Nja. Något man har lärt sig vid det här laget är att när man är som mest inne på våren, då hälsa takatalvi på. Oh well. Svarar på listan ändå.

 • Min vår år 2018 kommer bli:
  Kort
 • En sak jag ser fram emot:
  Maj
 • Tre säkra vårtecken:
  Rosévin, noll snö och gladare människor.
 • Det här gör jag på vårdagjämningen:
  Egentligen ingenting. Letar vita sneakers på nätet. 
 • En låt jag kommer lyssna på i vår:
  Förmodligen årets sommarplåga innan den blir en plåga. 
 • Det bästa med våren är:
  Ljuset, rosévinet och hoppet.
 • Så här klär jag mig i vår:
  Ljust, färgglatt och relaxed
 • Det här hoppas jag händer i världen:
  Donald Trump avgår och människor börjar bli lite vettigare.
 • Så skiljer sig våren 2018 från våren 2017:
  Den som lever får se. 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *