Jobb

Struktureriet

Idag har jag sådär tusen saker på min agenda. Tänker börja med att strukturera ut min tid genom post-its. Ni vet en timma till det där, en timma till det där i färgglada pappersnotiser. Jag har alltid haft svårt med tidsplanering men jag lär mig med åren. Istället för att bara ta saker som det kommer försöker jag prioritera. Tricket är att planera tiden och inte göra något annat under den tid jag avsatt till något annat. Dessutom är det himla viktigt att komma ihåg att allting inte behöver vara perfekt. Hellre ett steg på vägen än ett perfekt utförande.

Oh well. Mina ledord är:

  • Planera, strukturera, prioritera, och delegera
  • Var inte så hård mot dig själv. I slutändan jobbar du med marknadsföring.
    Ingen dör om du inte svarar på just det där mailet i tid. Bra att komma ihåg.
  • Om du bara jobbar var det brinner lider oftast det förebyggande jobbet. Ibland är det bra att låta saker brinna lite.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *