Random

Jonskieriet

Var på Teatteri på lunch med Jonski tidigare idag och fick den där fantastiska idén att äta kyckling. Tänkte att en Ceasarsallad med kyckling var en bra väg tillbaka till kycklingätandet. Har som sagt haft lite svårt för just den köttbiten sedan min matförgiftning en månad sedan. Det hela slutade med att jag knappt år något alls, åt lite kyckling och lite sallad och mådde sådär. Ni vet den där känslan när varje tugga bara sväller i munnen? Usch. Tror helt enkelt jag behöver mera tid. Kanske om någon månad eller om några år.  Vi ser.

Hur som var det som vanligt mysigt att träffa Jonski. Tänk att hon har en liten typ i sin mage? Ser så fram emot den där dagen deras bebis Hampton poppar ut. Tror aldrig att jag varit så här excited över en kommande bebis tidigare. Så spännis.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.