Hem,  Personligt

När måndag sugereriet

Min måndag var en av de där måndagarna jag gärna klarat mig utan. När allting bara känns tungt och grått. När ens inbox redan är tokfull och bara växer för varje mail man svarar på. När det regnar ute och ens vinter rinner bort i någon form av smutsig slask. När ens humör checkat ut och och man känner sig som ett pms-monster. Vad gör man då? Man lägger sig i badet i tre timmar med en Harry Potter-badbomb och världens bästa ansiktsmask från Lush. Man häller upp ett glas av sitt favoritrödvin och plockar upp en klassiker av Tove Jansson. Sen ligger man där, timme efter timme. Fyller på med lite varmvatten då och då. Andas in och andas ut. När man till slut tar sig upp ur karet är man så skrynklig att man lika gärna skulle kunna vara 92 år. Men efteråt känns allting ändå helt okej igen. Livet med badkar är så jäkla mycket bättre än livet utan. Tänk på det ni nästa gång ni bygger badrum.

The golden snitch skumbit från Lush. Innehåller massor av bergamotolja.

Mask of Magnaminty – Min absolut bästa ansiktsmask. Rengör, lugnar och dödar finnar och annat skumt som dyker upp innan man får mens. En annan härlig sak med Lush är att de inte testar på djur. Vegan friendly.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.