Tips

Tre filmer jag älskareriet

  • About time. 
    En av mina absoluta favoritfilmer av så många anledningar. Jag älskar älskar Rachel McAdams och jag är svag för när berättelser leker med tiden. Filmen handlar om Tim som när han fyller 21 år får han en fantastisk nyhet. Hans pappa berättar att männen i släkten kan resa tillbaka i tiden och göra om saker. Så när han träffar Mary (Rachel Mcadams) och blir kär på studs men ställer till det lite får han verkligen kämpa för att hitta rätt i tiden. Här har vi en av de härligaste av filmer som man mår så bra av att se. Kan se den om och om igen.

  • Interstellar
    Första gången jag såg den här filmen såg jag den tyvärr lite ofokuserat. Jag tyckte att den gick långsamt och pysslade med allt möjligt annat samtidigt. När jag såg den för andra gången och verkligen koncentrerade mig på historien klättrade denna scifi-pärla upp på min topplista med enorma kliv. En berättelse om rymd, tid och människan. Så Jäkla bra.

  • Working Girl
    En romcom från 1988 med Harrison Ford, Sigourney Weaver och Melanie Griffith som jag har älskat sedan fjortonårs ålder. Tess (Griffith) kommer på sin dude med att vara otrogen, flyttar ut och får samtidigt ett nytt jobb som sekreterare åt Katherine (Weaver) där hon kommer på en bra idé som Katherine försöker sno. Varefter Tess själv låtsas vara sin chef och tar över projektet och blir samtidigt kär i Jack (Ford) som även blir hennes kollega. Lite yrt beskrivet av mig men jag lovar att den är härlig. Till och med Niki gillar den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *