Random

Kvinniseriet

Kvinnodagen. En dag jag har så svårt att ha att göra med. Vissa säger grattis, andra säger att man inte får säga grattis. Vissa tycker att det ska firas andra tycker att man inte ska fira orättvisor. Jag själv när jag idag stod på jobbet bland mina kollegor som består av 50/50 kvinnor och män med bakgrunder från 28 länder kände att jag inte orkar föreläsa. Vi fick alla skumpa, choklad och rosor och ett tal om hur viktigt det är om att bolag som mitt består av hälften av båda könen och att vi alla har en varierande bakgrund. Hur viktigt det är för att vi ska lyckas. Jag håller med och jag orkar inte slåss för att vi ”firar” dagen. Jag orkar inte alltid vara rätt. Kanske för att det är så svårt för mig att förstå vad som är rätt.

När jag kom hem skuttade jag snabbt ut med Milla och en halvtimme senare hälsade fyra kompisar på för ”bokklubb”. Om jag ska vara riktigt ärligt så handlade kanske allting mer om allt annat än böcker. Men det gör egentligen ingenting. Huvudsaken är att vi får ses.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *