Random

Föredrageriet

Höll mina två presentationer tidigare idag med så mycket passion som jag orkade att förmedla. Konstigt nog blev det ganska bra. Har aldrig fått så mycket ”high praise” av ett föredrag tidigare. Jag har alltid väldigt svårt för att vara seriös, blandar in väldigt mycket humor mellan raderna vilket idag fungerade bra.

För något år sedan var jag i Stockholm för att föreläsa om det här med att köpa influencer marketing (om ni inte visste, så är det vad jag är specialiserad på). Hur som helst så hade jag fått information innan om vilken typ av publik som skulle vara där  och förberett mig inför det. När jag väl var på plats var publiken något helt annat. Massa konkurrenter och agenturer. Inte i närheten av vad jag hade fått för information. Inga coola kids så långt jag kunde se. Problemet var även att på grund av konkurrenternas närvaro kunde jag bara berätta ungefär 10% av vad jag hade tänkt mig vilket resulterade i ett yrt, underligt och väldigt bristfälligt föredrag.

Gick tillbaka till hotellet efteråt, ringde min kollega Sara och var helt förstörd. Hej ångest. Än i dag tänker jag tillbaka på den där dagen med avsky. Den läxan har jag i alla fall lärt mig, att var 100% säker på vem som är din publik. Never again.

Nu blir det ansiktsmask, hårinpackning och badbomb. Tycker att jag har förtjänat det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *