Resa

Till San Fransisco på discoeriet

För ett år sedan tog jag en spontan resa till San Fransisco i elva dagar för att hälsa på min syster Johanna som bor där. Hon bor i ett ljuvligt hus uppe på kullarna i Los Gatos med en utsikt som får en att aldrig vilja åka hem. Lite så var mina dagar där också. Vi åkte runt i hennes gula bubbla och levde rövare. Förmodligen en av de absolut bästa resorna jag gjort i mitt liv. Åh vad jag saknar min syster!

Den här sommaren blir Johanna klar med sin PHD från Stanford och vi har bestämt med hela familjen att vi ska åka dit och fira henne. Hur härligt? Tänker oss någon vecka i huset i Los Gatos, en sväng till Yosemite, någon läcker vingård och kanske något mer? Tips?

På vägen dit tänker jag och Niki dessutom göra en liten avstickare med några dagar i New York och fira att Niki fyllt 30. Så nu är hotelljakten igång. Skulle vilja ha ett mysigt, bra, personligt hotell på manhattan för fyra dagar. Några idéer? Jag har inte varit där sedan 2007. About time.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *