Random

Halv åtta hos migeriet

Igår var flickorna från jobbet hos oss på middag. Vi kör konceptet ”Halv åtta hos mig” och den här gången var det min tur. Jag hade mitt livs första poddinspelning i stuidion på Rähinä igår och var lite yr i huvudet efteråt. Handlade därför all mat en halvtimme innan gästerna skulle komma och lagade allt medan Linn, Fanny, Sonja och Sara pimplade skumpa i soffan. Det blev gratinerad getosttoast med rostade pinjenötter till förrätt, kantarell och zucchinirisotto till huvudrätt (egenplockade svampar från frysen) och klassikern kladdkaka till efterrätt. Eftersom jag redan var på pokerhumör fortsatte även denna kväll med pokerspel. Älskar att Niki har ett set som man bara kan slänga upp när man vill spela.

Det hela blev ganska sent, men jag var ändå väldigt duktig och diskade allt efteråt så att när vi vaknade upp imorse var allt rent. Vuxenpoäng!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *