Random

Faileriet

Efter två sena kvällar i rad måste jag nog erkänna att jag känt mig lite sliten idag. Med all rätt. Så jag har druckit kaffe i sängen, hängt på isen med Milla och läst tidningar i soffan. Ibland behöver man bara vara hemma och ladda om batterierna. Niki är ute med sina ”boyz” (som han kallar dem) på öl och jag och Milla är hemma och kollar på Netflixfilmen Newness. En film om tinderförhållanden, kärlek och snabba kickar.

Hade egentligen planerat att laga en sådär superromantisk middag åt Niki. Ja, eller det var innan jag fick reda på att han redan hade lovat bort sig själv. Istället åt jag makaroner och köttbullar med ett glas mjölk till. Kände mig väldigt classy. Tog ingen bild på spektaklet eftersom det såg så sorgligt ut. Det finns middagar och så finns det middagar.

Kaffe i sängen till Wahlgrens värld. Vet inte riktigt vad jag riktigt tycker om programmet egentligen.
Tror inte det är min grej.

Tulpaner. Kanske något av det bästa med den här tiden på året.

Hund på is.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *