Random

Todayeriet

DAGENS:

 

 

Träning: Räknas 40 minuters bollkastning med hund? Är inte ”kast med liten boll” en OS-gren ändå?

Känsla: Känner mig kär. Ni vet kanske det vid det här laget att när man är tillsammans med någon en längre tid, så är man ibland mer och ibland lite mindre kär. Just nu är jag superkär. Så kär i den där nissen jag bor ihop med. Så fin känsla.

Humör: Ganska glatt och väldigt socialt humör. Svårt att fokusera och sitta still.

Väder: Kallt som fan. Till och med Milla frös.

Fundering: Hur snabbt måste man egentligen svara på ett email?

Klädsel: Just nu har jag på mig Nikis mjukisbyxor, Nikis fårskinnstofflor och en enorm hoodie i lila som jag fått av ett ryskt partnernätverk. Fashionistan här hej. Tidigare idag hade jag på mig samma som på bilden här under.

Kvällsplaner: Dricka te iklädd outfiten ovan och spela The Sims. Hur många barn kan en Sim egentligen föda?

Musik: Lyssnade på Spotifys lista ”Soft pop Hits” på vägen till jobbet.

Möte: Efter jobbet råkade jag träffa på min vän Veronika vid metron och bestämde oss för att ta ett glas tillsammans. Älskar spontana möten där man bara råkar stöta på varandra och sedan hänger lite. Får en att känna sig ung igen, ni vet tiden innan man planerade precis allt.

Lunch: Bakad på potatis och skagenröra på Rivoletto tillsammans med Andrea från Förlaget. Känner Andrea sedan barndomen då min granne på landet är hennes faster (hej ankdammen). Pratade om podden och fick två härliga böcker. Yey!

Kontoreriet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.