Random

Ryssbesökeriet

Härligt att ni har hittat hit. Känns så himla roligt med ny domän, ny blogg, nytt jag. Hehe. Är så himla glad för det här. Som att all den där tiden jag spenderade framför datorn den senaste tiden verkligen gav tillbaka. Nu förstår jag nästan inte hur jag orkade hänga på blogger i åtta år? Bara att varenda bildstorlek behövde göras om i koden, så galet jobbigt. Varför gjorde jag inte det här tidigare?

Anyway. Iskallt och soligt ute idag och jag har som vanligt svårt att förstå vad jag ska sätta på mig. Det känns som om jag lever i tröjor och byxor. Inget fel med det i och för sig. Jag är verkligen en vintermysare av rang. Jag ser bara väldigt mycket fram emot den dagen man får ha kritvita converse på fötterna utan att frysa.
Börjar i alla fall min dag med att jobba hemifrån och dricka kaffe. Vi har tre kollegor från Ryssland på besök den här veckan och jag gav bort mitt skrivbord till en av dem. Jag vet att det här med att ha en egen plats när man är på besök får en att må bättre. Jag själv är ändå en sådan som ändå flyttar runt mellan hemmet, jobbets kök, sofforna eller mötesrummen. Så det spelar inte så stor roll var jag sitter. Så länge det finns nät.

Kommer ni ihåg att jag besökte vårt ryska kontor i slutet av förra året tillsammans med min kollega Sebastian? Då tog kollegorna ut oss på en helkväll med middag, jazzbar och extrema mängder vodka. Mådde så bajs dagen efter. Ville nästan dö på flygplatsen i Moskva. Tydligen lovade jag och Sebastian då att vi gör samma sak när de kommer hit. Tänker att vi får väl visa dem en Helsingforsisk utekväll mitt i veckan, minus vodkan. Det misstaget gör jag inte om. Farligt det där med att ta seden dit man kommer.

Andra saker vi bore visa dem? Löyly? Allas? Tölövikens is? Kiasma? Några idéer?

Är ingen riktig frulleätare. Kör på kaffe och möjligtvis en chiapudding. Gjorde dock misstaget att göra förstora puddingar. Då blir det inte roligt. 1msk frön och 1dl mandelmjölk är lagom för en portion. Inte mer.

Vår innergård i solljus. Fint ändå <3

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *