Hem,  Inredning

Balkongliv och Voice Overs

Fredag idag. Bernies bästa veckodag. Min också. Var på reklamfilmsinspelning på förmiddagen i stan. Jag har gjort många VoiceOvers för många finska företag genom åren. Framförallt är det TV och sociala medier reklamer som behöver en rikssvensk röst. Idag var det för en kunds höstkampanj och det var lite extra kul eftersom jag älskar företagets produkter och gjorde även deras höstkampanj förra året. Kul när kunden är nöjd och vill ha mig igen.

Kommer ihåg min första inspelning för några år sedan. Hur nervös jag var, att det tog ganska många takes innan vi hittade rätt och att jag kände att det var lite jobbigt. Numera är det lätt. Jag vet exakt vad jag ska göra och ofta blir den första försöket den kunden väljer. På tal om min första VO-kund så var det den här. Idag skulle jag göra den taken helt annorlunda. Kul att man kan utvecklas.

Hej Batman på balkongen. Ikväll har jag städat balkongen ordentligt och piffat till den. Nu är den officiellt invigd för i år. Inglasad stor balkong är som att ha ett extra rum halva året. Satt här långt in i oktober i fjol och mös. Nu när jag sitter här och skriver är klockan nio och det är fortfarande 18 grader här inne. Bakom mig fladdrar två vappenballonger i Helikopterformat som Bernie fint inredde med.

Köpte även ett nytt litet rosmarinträd på Plantagen. Hade två stycken förra året som tyvärr inte överlevde vintern och rosmarin, det behöver man ha.

Lite rosé på det också. Bara lite. Ska springa imorgon bitti och då vill man helst inte ha för mycket av den varan innanför västen. Men balkongöppningar och rosé är given kombo.

Försöker även fundera ut vad jag ska direktså iår. Lutar åt blåklint och vallmo.

Ljuset.

Och så en plan för livet. Även om jag just nu får lön för ett tag framöver så behöver jag ha en plan för det som komma skall. Magkänslan säger mig att det kommer bli bra.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *