Random

Låt gräsänkeriet börja

Nejmen. Tack för alla ”heppisar” och fina kommentarer. Tack. Verkligen. Gjorde mig glad på riktigt. Fint att ni finns kvar. Tack.

(Obs varning för teknisk tråkförklaring)
Jag har gjort några justeringar i bloggen det senaste dygnet. Tog några timmar, men nu känns det som om det ordnat upp sig. En anledning till att jag totalt tappade lusten till att blogga var att jag hade mixat ihop ett wordpresstema med Elementor och massa annat som helt enkelt inte riktigt fungerade ihop. Det blev långsamt, konstigt och ofta försvann mina utkast och jag orkade inte börja om från början. Jag har nu löst den biten. Tagit bort Elementor, uppdaterat temat och fått upp hastigheten på sidan. Så, bara den saken är motiverande. KUL!

Hur som. Idag är det torsdag. Körde Niki till flygplatsen vid två och pussade honom hejdå. Den lyxliraren åkte till sin mamma i Antibes över helgen (Hon bor där över vintern) och kvar i världens lyckligaste land blev jag och mina två barn. Så nu är det bara vi till och med söndag. Jag tänkte hitta på massa kul med barnen. Ni vet, komma iväg tidigt på morgonen, med en stor kaffetermos i handen och sola oss i roliga lekparker. Kommer helt säkert inte vara sol, men får väl klä oss lite extra fluffigt.

Dagen då?


Började morgonen med att springa mina fem kilometer. Gick trögt i början, men mot slutet kändes det relativt kul. Är verkligen inte en sådan där som springer och är lite sådär rödlätt och snygg efteråt. Jag ser mer ut som en aubergine. SVINLILA i ansiktet och ”elektriskt hår”. Otroligt osnygg löpare. Tur att man inte bor i Ulrikasborg längre och måste springa förbi alla uteserveringar med 20 bekanta på. 1-0 Östra Helsingforslivet.

Tvingade min man att ta en bild på mig innan jag drog iväg på lunch. Inspirerad av Nikis resemål och dagens lunchplats, valde jag att klä mig i kortkort från ARKET och randigt från H&M (samma koncern). Saknades en basker bara.

Dagens lunchställe var Marimekko. Lyckades till och med så bra med min outfit att några damer trodde att jag jobbade där, SÅ bra smälte jag in. HA! Jag bor ju sådär fem minuter ifrån Marimekkos huvudkontor så jag har ätit en del lunch här de senaste åren. Men den är på riktigt otroligt bra. Favoritlunch helt klart. Kanske bäst i hela stan till och med.

Här har ni för övrigt vår nya bil. Den har varit i vår ägo i 1,5 månad och är majoriteten av tiden väldigt smutsig. Spelar ingen roll att jag kör den i diverse biltvättar. Den ser ändå exakt likadan ut ett dygn senare. Men ja, ett stycke Volvo XC60 laddhybrid är vad vi numera lallar runt i. Är nöjd.


Lunchsällskapet var också i världsklass. Ett stycke Jonski med bebis och ett stycke Ylva med bebis. Tänk att jag lyckades lura båda damerna österut. Ändå en bedrift.

Sen tog jag några möten i hemmakontoret innan det var dags att hämta B&L.


Nu är det bara vi tre för några nätter.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *