Barn,  Bernie,  Korpo,  Louie

Korpoveckan

Förra onsdagen packade vi hela bilen full med väskor, barn, mat och vagn och körde västerut för en vecka på Nikis lande utanför Korpo. Här har vi varit sedan dess. Bilresan med två timmars motorväg, två färjor och båtresa från Korpoström med två små barn gick förvånansvärt bra. Fick amma lite på Korpofärjan samtidigt som jag fick försvara Louie från Bernies sylvassa naglar (fortfarande  inget större fan av lillebror), men all in all så gick det hela ganska smärtfritt. Veckan har gått fort. Har bytt 46372822 blöjor, ammat 36377828282 gånger men annars tagit det ganska lugnt. Nikis mamma Gaby är också här så Bernie har även fått mycket kvalitetstid med sin granny. Björnens favoritsyssla är att härja på stranden. Gräva, skvätta vatten och klättra på  klippor är livets liv. Så härligt att vara tillbaka på ön igen. Att varje dag få hänga med sin granny. Lyx.  Stal i vanlig ordning min svärmors hatt. Skål på den.  Niki som är pappaledig med lilla B har huvudansvaret över just den lillen. I och med att jag ammar och eftersom flaskan inte är introducerad än blir L mer min syssla och B Nikis. Men så fort L sover passar jag på att kramas med vår 1,5 åring.  En numera väldigt långhårig sådan. Borde kanske ta honom till frisören någon dag. Men så älskar jag hans långa blonda lockar och så vet jag inte om vi skulle lyckas få honom att sitta stilla för ett frisörbesök. Tveksamt.  Vi har även haft tur med algblomningen. Inga sådana alls sen vi kom hit. Kul för Bernie. Själv får jag fortfarande inte bada. Kanske det mest negativa med att ha en sommarbebis.  Vi har även tagit utflykter till KorpoströmOch till NaguÅt på Båthuset. Var väl sådär.  Rullar även dubbelt numera. Bild på livet just nu. Gaby serverar fantastiska gröna smoothies varje morgon.Bebis och börsen – bra kombo. Imorgon åker vi hem igen. Kommer möjligtvis tillbaka hit en sväng nästa vecka. Vi ska se.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *