Barn,  Bernie,  Louie

Första tiden med två barn

Imorgon är lilla Louie två veckor gammal. Otroligt hur fort tiden går. Vi har tagit en dag i taget och skippat att planera eller göra massa saker. Har haft besök var och varannan dag av vänner och familj och däremellan har vi hängt lite på stan eller sen bara varit hemma och tagit det lugnt. Niki har dessutom sett till att Bernie varje dag fått hitta på något roligt så att han blir ordentligt ”rastad”. Jag själv har mer eller mindre ammat dagarna igenom. Hade glömt bort hur mycket dom små liven äter i början och hur mycket man liksom ”läcker” och hur fast man är i den sysslan. I och med att vi inte introducerat flaskan än så hänger matningen på mig. Har försökt leka och mysa så mycket som möjligt med lilla B där emellan. Visa att jag finns kvar och att han är älskad. Bernie var ju inte jätteimponerad de första dagarna över den nya familjemedlemmen. Både irriterad och lite kränkt. Nu går det bättre men att låta dom två bröderna hänga allt för nära med varandra är väldigt riskabelt. Det som däremot är bra är att lilla B.s sömn är tillbaka på rätt plats. Okej, natta honom tar fortfarande tid på kvällarna men nu sover han i alla fall natten igenom igen. Himla skönt i och med att Louie vaknar några gånger. Men även han sover igenom det mesta.  Vad är det  här för skit tyckte Bernie. Nu är han inte riktigt lika sur på L utan mest nyfiken.  Men första dagen gjorde L ingen succé i Bernies liv. ÄR MITT ARV HALVERAT?! Skrek han upprört. Skoja bara. Min mamma tyckte i alla fall att hennes andra barnbarn här i livet var gulligt. Så tyckte även Gaby att hennes sjunde /trettonde var.  Kul med mammor på besök tyckte även Niki även om han ser skeptisk ut. Bernie fick massor med nya roliga barnböcker på tyska som gör ljud. Och hos oss har dörren plingat och plingat med blombud. SÅ mysigt med blombud. Tack alla! Man älskar ju vackra buketterDet gör man. Man blr ju även lte trött som tvåbarnsförälder. Så när barnen sover, ja då sover vi också ibland.  Eller så dricker man ett glas champagne på balkongen med en delicatoboll.  Sen har vi haft bästisar här på playdates Plus varit i stan några gånger på playdatesTänk att jag har två barn nu. Auw!Sen grillen flyttade in på vår terrass har v inte ätit så mycket annat än grillat. Men grillat är gott! Tog även  en härlig AW  på Vanha Mylly som ligger här bredvid. Restaurang med ”utomlandskänsla”som jag kallar det.  En sov och den andra åt köttbullar.  Kul att man kan rasta Bugaboo-samlingen på en och samma  gång.Känslan när det regnade en kväll och båda barnen sov. Amarone på det! Lilla Louie, så fint att du nu är här.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *