Gravid

Klagobrevet

Inte alls min dag idag. Vissa dagar har jag min vanliga gamla energinivå och andra dagar som idag känner jag mig som en gammal urvriden disktrasa. Hej foglossning och sammandragningar gånger 100. Börjar märkas att man närmar sig slutet av den här lilla resan. Var även hos läkaren idag. Hade inte varit på en check på sex veckor och blev väldigt förvånad när jag gått ner 1,5 kilo sen mitt senaste Rådgivningsbesök. Märkligt. Känner mig i alla fall ganska otymplig. Som en boll med konstant ryggvärk.

Men hur som helst. Nog klagat här. Har just börjat kika på Halston på Netflix. En miniserie om den amerikanska modedesignern Halston som slog igenom ordentligt på det glada 70-talet. Än så länge verkar den himla lovande. Tipstips!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.