Helg

Snapshots från helgen som var

I fredags var vi kvar i Ingå. Fick världens finaste solnedgång sådär skrattretande tidigt. Men fint var det. Lagade som sagt en bolognese med massa rödvin i och pratade livet halva kvällen. Skrev häromveckan att något himla bra hade hänt, hemligt men väldigt bra. Den nyheten blev publicerad idag. Företaget som Niki jobbar för tog alltså in 250 miljoner dollar och är därmed numera klassad Unicorn. Otroligt häftigt och roligt för min man. Grattis älskling. På lördagen åt vi rester och städade huset ordentligt. Sen fyllde vi bilen med Björnen och alla saker och körde in till stan. Väl hemma stack Niki iväg på en middag och jag och B stannade hemma och fick sällskap av Y och S. Öppnade årets glögg som enligt beskrivningen ska smaka marockanskt kakel?! Tyckte den var helt ok. Mycket bättre än förra årets. Flickorna stannade kvar tills strax efter midnatt och vi hann plöja igenom en hel del. Söndag morgon och det var Nikis första Fars dag någonsin. Lagade en frulle med juice på morot, apelsin, ingefära och kiwi. Så serverades det frukost på sängen och Niki fick ett par nya fårskinnstofflor. Något man måste äga när man ska flytta till hus.
Gulliga!

 

Ps. Har en öppen profil på Instagram så vill man följa mig där så får man. Ni hittar mig under @Lineriets 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *