Random

Ett besök på ön

Tänk att det redan är torsdag. Går inte den här hösten så otroligt fort? Men vi mår bra. Eller ja, Bernie har varit lite snuvig i början av veckan, så förutom att köpa hus har jag inte haft den produktivaste veckan. Det dåliga samvetet slår till en aning så som det lätt blir när man inte jobbar på topp. Men ibland blir det så. Känner mig annars så otroligt glad och peppad på livet just nu. Det är ju jäkligt kul när det händer grejer. Man gillar ju action i livet. Plus att jag tillhör den kategorin av människor som älskar att flytta. Gillar både att packa ner och packa upp saker (kanske lite mer packa upp) och gör det med glädje. Det enda jag inte diggar i processen är att flyttstäda, som tur kan man outsourca sånt.

Hur som den här torsdagen började med..

Frukost på surdegsbröd från They Way Bakery här i Berghäll.  Kanske en av dom bästa frullarna man kan ha. Säger hon som egentligen inte är en frulleperson. Svårt att ogilla frulle dock med det här brödet. Mmmm… Kommer att sakna They Ways bröd. Sådana lyxigheter som ett bra bageri runt knuten kommer vi inte ha i framtiden. Tror vi har kommit till den punkten i livet då det är dags att börja odla en egen deg. Har någon ett bra grundrecept?Sen hämtade jag ut vårt framtida hemmakontors tapeter. Tror det här kan bli bra!Vid lunch åkte Bernie, jag och Bernies granny Gaby till Tammelund på visit. Tänk att vårt hus ligger vid den här lilla småbåtshamnen. Gaby och Bernie. Hur fina är inte dom?Blir så lycklig i själen varje gång jag sätter en fot på vår framtida ö. Allt är så grönt, vackert och lummigt här. Hus i olika storlekar, från olika årtionden, omringande av hav och grönska. Så lugnt och mysigt. Tänk att vi ska bo här! Efter Tammelund tog vi svängen om Degerö och Restaurang Stansvik som ligger i en paviljong vid havet. Det var andra gången vi var här på lunch och jag känner på mig att fler gånger lär det bli.

På kvällen träffade jag Y och S på baren Toveri här på Tredje Linjen för att catcha upp lite. En bra torsdag helt enkelt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *