Helg

Festeriet

Här kommer kanske den sämsta helgsummeringen hittills. Dokumentationen var inte helt på topp. Så kan det gå när man har roligt. För det var vad den här helgen innehöll. En riktig festhelg och även om jag kände mig lite åt det slitnare hållet igår kväll var jag samtidigt väldigt glad. Bra innehåll med många bra typer. Sånt som gör en glad i livet. Minsann!

I fredags åkte jag till Y (lämnade man och B hemma) och firade Y:s födelsedag med vänner. Så himla roligt, även det blev kanske lite väl sent med tanke på att Niki åkte iväg på svensexa lördag morgon (borta i ett dygn) och jag blev ensam med B. Så ja lördagen började tidigt och jag var möjligtvis lite trött. Men att tröttheten var väldigt självförvållad. Bara att koka väldigt starkt kaffe och ta sig i kragen.

Den trötta mamman och Björnen hängde en sväng på stan och på kvällen sadlade vi om och gick på fest till Fanny som både fyllde år och gått och blivit magister. Bra Fanny! Tog med mig Björnen i vagnen och la honom på balkongen med babymonitor. Så kan man också göra. Rullade hem strax efter tio glad över en till kväll med favoritpersoner.

Sen blev det söndag och Jonskis dotter C fyllde två år och vi körde ut till Esbo. Sen jagade jag mitt eget barn intensivt i två timmar. Han försökte äta växter, slicka upp regnvatten, ta livet av sig i alla trappor och sno andra barns mat. Var så trött igår kväll att jag bara låg i en hög efter att Bernie somnat. Värt det. Alltid. Tog inte så mycket mer bilder den här helgen än de här tre. Orkade inte vara kvinnan med systemkamera och barnvagn på fest. Lite måste man försöka smälta in bland kidsen ibland. Right.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.