Korpo

Fredag i Nagu

Vi tog båten till Nagu för att fylla på i förråden och för att äta lunch. Björnen som tidigare inte varit någon större båtfantast börjar nu gilla läget. Tricket är att ha på kapellet (noll vind och sol), lägga filtar på durken och låta han härja runt fritt. Då är det kul. Han somnade till och med sittande på durken medan jag höll i handtaget på flytvästen. Efter någon minut undrade jag varför han satt så stilla. Vände runt honom på filten och upptäckte att han däckat. Auw. I Nagu gick vi den vanliga byrundan Åt pizza på Najaden (sjukt bra pide) Det är något otroligt gulligt över Nagu som gör att man blir lite kär varje gång. Tog även en sväng till simstrandenInnan vi gled hem igen men båten full av mat och dryck. Nu klarar vi oss ett tag till. Tillbaka på holmen fredagsskålade vi i vitt vin.Med imma på glasen. En vecka på ön bakom oss och en vecka framför oss. Gött!Till middag blev det grillad kyckling satay med sallad. Sen återgick jag till den här. Behövde lite paus från min ljudbok och den sorgliga boken jag lyssnar på. Har plöjt igenom Sarenbrants serie sen maj och hittade  bok sju på K-market i Nagu. Tur för mig.

Nu är det sovdags. Godnatt!

2 Comments

  • Veera

    Omg! Tog int någondera feta pizzan med chilimajonäs på Najju?! BÄÄÄÄÄST.

    Min farfar bor på Nagu, längtar till nästa sommar när L förstår mera om platsen. Får ju givetvis springa efter honom.så han int faller i havet..

    • Lina

      Haha, näääj. var tvungen att direkt googla för att se vad det var för fantastisk pizza du menade. Men näääj. Kan inte äta kebab i Finland. Det krävs lite ordentlig invandring i ett land för att kebab ska fungera. Där är inte Finland riktigt. Men kanske ska testa den nästa gång bara för att du säger att den är bra. Om den sen suger så blir jag sur på dig. Nånej 😀 Kul med connections till Nagu. Fint ställe <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *