Random

Utflykt, blommor och pubcrawl

Vi tog en supersnabb sväng till Ikea och Plantagen idag. Vi har badat Bernie i en förvaringslåda i plast från Biltema här på landet och nu är den helt enkelt för liten. Han får inte plats längre och det var helt enkelt dags för ett landebadkar. I och med att vi bor här ute nu så tvättar vi också mer sällan, så vi behövde fler av Ikeas genialiska minihanddukar för beebs. På Ikea var det tomt. Så om ni blir oroliga över att vi smittade ner eller blev nersmittade av någon annan där kan ni vara lugna. Det var stendött. Den enda verksamhet som pågick där var att personalen samlade ordar till deras Click&Collect service som folk numera verkar använda. Plockade snabbt ihop badkar, handdukar och en leksaksbok till B. Tänkte även shoppa med en hylla till badrummet men den skulle inte fått plats i bilen när vagnen var med. Så får ta den senare i vår.

Sen tog vi svängen om Plantagen och köpte med lite blommor och jord innan vi styrde bilen tillbaka till Ingå. Sen fick B sova eftermiddagssömn och jag planterade vårblommor i krukor. Fint blev det!

Min man ordnade samtidigt en pubcrawl. Ni kan se den i hans stories på Instagram HÄR.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *