Random

Hälsning

Ikväll skulle jag egentligen haft min Varpanaiset och just nu känns det faktiskt lite sorgligt att inte få den fest jag så längtat efter (och förberett). Jaja. Det är väl det minsta att bekymra sig över i världen just nu. Istället tog Niki och jag och litet glas rosé på terassen när Björnie sov. Bara för att man lever ett karantänliv behöver man ju inte ha tråkigt. Eller hur?

Nu sover i alla fall lillkillen ”för natten” och jag ska snart förbereda kvällens middag som består av rotfrukter i ugn, baconlindad kyckling, sås på basilika, creme fraiche och vitlök.  Helt enkelt en vanlig lördag på landet och ingen skumpafest med 20 tjejer i vårt vardagsrum i stan. Oh well.

En helt annan sak. Herregud vad jag tappar hår för tillfället. Ända sedan vi fick säga hejdå till Millahunden har våra golv varit hårfria. Nu finns det en ny pälsfällare i familjen, nämligen jag. Otroligt hur det liksom bildas stora tussar varje gång jag drar handen genom håret. Antar att jag kommer att förvandlas till Vin Diesel inom en snar framtid. Hejdå gravidhåret.

Vår dag såg ut så här.

Solen sken in i sovrummet på morgonen och utanför snöade det. Som tur smalt snön bort hyffsat fort. Blåsipporna börjar kika fram. Våååååår. Ett annat vårtecken. Skål på er alla lördagsfirare.

6 Comments

 • M

  Hej, jag har tänkt på en längre tid hur det kommer sej att du inte längre är med i smulans tjejgäng? Va inte ni båda med där?

  • Lina

   Hejsan. Du var minsann observant. Ja, det stämmer. Jag var med i det gänget till och med våren 2015 och efter det gick vi skilda vägar. Så här fem år senare är vi båda lyckliga på varsitt håll. Men som du säkert lagt märke till umgås jag aktivt med personer i det gänget men inte gänget i sin helhet. Kram!

  • Lina

   Ja!! Så tråkigt. Hade sett fram emot en kalasfylla med alla flickor i mitt liv. Men som du säger, vi får ta ett nytt försök när viruset lagt sig lite. Förhoppningsvis i år 😀 PUSS!

 • Fanny

  Håller med Limpan, så himla tråkigt med Varpanaiset!! ❤️ Längtar redan tills ses igen och får slå klackarna i taket med er ?Ps. megaTACK <3 för att du uppdaterar bloggen i dessa tråktider när de enda roliga man gör hemma är typ läsa om vad andra har för sig haha. Kramis!

  • Lina

   Jaaaa!!! Fan så sorgligt att vi inte fick livets kväll ihop, men som ni säger. Vi får ta igen det när allt det här är över. TACK bästa du! Vad glaaaad jag blir <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *