Random

Bernhard

Först och främst. Tusen tack för alla grattisar! Så fina ni är!

Annars vill jag bara kika in här och säga hej från bubblan. Jag ska berätta om hela faderullan när vi landat lite mer. Just nu hänger vi mest med vår Bernie. På tal om Bernie så har vi bestämt oss för att det är vad han kommer att heta. Bernhard är hans riktiga namn men vi kommer att fortsätta kalla honom för Bernie, precis som innan. Det var bara så självklart när han väl landade på utsidan att det är så han ska heta. Vår Bernhard. 3,2 kilo och 48 centimeter, välkommen till världen.

Lovar att berätta om förlossningen också men återkommer om den saken lite senare. Men tänk att  jag efter mitt miserabla inlägg här på bloggen några timmar senare födde barn. Kämpade helt tydligt inte i onödan. Hur som, tills dess får ni gärna följa mig på Instagram där jag heter lineriets. Är kanske bättre på uppdatera där.

puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *