Random

Övningslördag

Eftersom Viggos föräldrar åkte på party till Stockholm fick vi en hel dag med denna fyra månaders pärla till bebis. Bernies kusin Viggo som kommer att vara sådär sju månader äldre än Bernie fick flytta in till oss vid åtta-tiden på morgonen efter att vi skjutsat festprissarna till flygplatsen. Sen hade jag och Niki hela dagen på oss att öva och leka familj. Viggo sov lite, sen matade vi honom, lekte lite, bytte blöja och allmänt hängde tillsammans. Ringde även till Jonski och frågade vad man gör med en bebis mellan sova och mata. Hehe. Viggo är hur som helst en riktig tiopoängare. Så glad, härlig och rolig bebis att umgås med att vi inte alls ville ge honom vidare när han skulle till Nikis andra systers familj i Grankulla på kvällen. Topbebis!Niki övade på multitasking. Startup baby!Sen tog vi ut godingen för en dag på stan. Tycker ändå att vi klär i barnvagn. Passade på att besöka städdagen i Pestparken och även min gamla arbetsplats Parad Media i G18 som hade en egen loppis på innergården. Tog därefter en paus med lunch på Story. Åt två svingoda hamburgare medan vi matade Viggo med flaska och ersättning.  Med Viggo kom även tillhörande bil. Så vi tog volvon till Grankulla mot kvällen, lämnade av Viggo, väska och barnvagn innan vi gled vidare till Ingå. För att umgås med mamma och pappa som firar sin sista helg här. Sen är sommaren officiellt slut och dom tar Siljaline tillbaka till Sverige.Grillade såklart och satt ute på terassen och åt. Kantarellsås. Mmmmm…..Här är vi nu och myser. Så småningom ska vi tillbaka med den lilla volvon till stan och gå på Bernies andra minikusin Matildas dop. Tänk vad kul för Bernie att ha två jämngamla kusiner, kommer att bli en kalastrio.

Efter att fått spädbarnsöva en hel dag är vi båda lite extra taggade på Bernies ankomst. Ska bli så kul att bli förälder!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *