Jobb

Bli min kollega

Hej från Helsingfors. Jag har såklart inte alls dött utan lever och mår bra. Ursäkta tystnaden. Har haft kanske livets finaste vecka förra veckan. Så mycket kompishäng och familjemys att jag känner mig lite lovebombad av kärlek. Ibland tänker jag att Sverige med alla vänner och det föräldralediga paketet med 390 betalda dagar inte alls är en hemskt tokig idé. Ett mysterium det här med att föräldrapenningen tar slut redan när barnet är nio månader i Finland. Hur tänkte dom där?

Ska uppdatera er mer om Sverige och kanske ett inlägg om Bernies alla nya saker ( har shoppat liiiite). Bernies alla saker har dock inte dykt upp än (kanske hälften), men han börjar få en hel del stuff. Behöver fundera på förvaring…

En annan sak. Nu kan du bli min kollega. Vi söker nämligen fyra nya härliga typer till mitt fantastiska företag. Ingen av tjänsterna är ett moderskapsvikariat för mig utan den dagen jag kommer tillbaka blir vi helt enkelt kollegor. Vi söker nu två stycken Business Development Managers (samma som jag är) varav den ena är engelskspråkig tjänst och den andra på svenska. Dessutom söker vi en Sales development representative (svenskspråkig) och den tjänsten behöver man ingen större erfarenhet för. Är du däremot inne på marknadsföring söker vi även en Digital Content Specialist.

Jag har verkligen trivts bra på GetJenny sedan dag ett. Vi är ett härligt startup som pysslar med AI chatbots för kundtjänst (tänk dig chatrutan du pratar med på diverse tjänster för till exempel If skadeförsäkring eller HOAS studentlägenheter). Vi är ett ganska litet startup med 18 anställda men med mycket driv och stora kunder. Vi har ett mysigt kontor i Kampen, Helsingfors och ett i Turin, Italien. Här får du chansen att bygga upp något tillsammans med ett ungt och roligt team. Lovar att du kommer att trivas.

Alla tjänster hittar du här: https://www.getjenny.com/careers

Dagens jag iklädd min nya jacka från Elvine i hissen upp till kontoret på sjunde våningen. Sedan jag började här har jag inte haft söndagsångest en enda gång. Älskar att mitt företag har ett flexibelt schema, man jobbar så som det passar en. Produkten i sig är fantastisk och det händer saker hela tiden. Dessutom säger det en hel del om att företaget att de endast blev glada för mig när jag berättade att jag är gravid. Sedan dess har de gett mig mer support än jag kunde drömma om. Så tacksam för det. En riktigt bra arbetsplats.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *