Random

En bättre AW

Tog en sväng till Helsingfors simstadium efter jobbet för att simma lite. Det finns en linje för mycket långsamma simmare som jag är väldigt förtjust i. Vi som simmar exceptionellt långsamt (borde vara en klubb). Under en period för något år sedan besökte jag Georgsgatans simhall flera gånger i veckan och njöt av att jag var så mycket snabbare än alla äldre damer. Varje gång jag simmade om någon kände jag succén inombords. Den här mycket långsamma simlinjen på utomhusbadet är tyvärr lite snabbare är Georgsgatans, men ändå såpass långsam att jag hängde med. Min mamma försökte lära mig att simma snabbare i somras och visade mig hur man gör. Jag testade detta trick även idag men glömde då helt bort att andas. Till slut valde jag att andas och fortsätta med min egen ”takt”. Ville hellre vara kvinnan som överlevde än hon som simmade snabbt och dog.

En annan grej är ju det här med att jag numera faktiskt har en mage. Jag vet, alla sa att den skulle dyka upp först i vecka 20 och så vidare. Men den dök tidigare och så är det. Jag är verkligen inte så här rund i vanliga fall. Jag vet det, samtliga av mina byxor har även berättat det för mig. Hur som helst så är den här magen extra tydligt när man är halvnaken såklart. Men vet man inte att jag är gravid så tror man nog bara att jag gillar glass väldigt mycket. Bestämde mig ganska snabbt för att skita i att överanalysera den biten desto mera. Det är trots allt bra människor som gillar glass.

Efter min kilometer (som tog en evigheeeeet) la jag mig uppe på läktaren (som jag sett på instagram att alla coola människor gör) och läste min bok. Kände faktiskt där och då att livet var himla fint. Sen lovade jag mig själv att nästa gång jag har tänkt att vara arbetslös en längre period så är maj en mycket bättre månad för sådant än januari, februari och mars. Note to myself.

Men hej. Rekommenderar denna pärla som kostar runt en femma att besöka. Se det som Linas-första-sommaren-i city-tips.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *