Random

Våga fråga

Herregud vad trött den här bloggen har varit de senaste månaderna. Så trött. Ber verkligen om ursäkt för det. Tänker därför att vi ska kickstarta igång den ordentligt igen. Få in tempot och innehållet så som det ska vara. Så här dött kan vi inte ha det här längre. Så för att få igång det hela lite tänkte jag att vi börjar med en frågestund. Fråga vad ni vill om vad som helst. Be brave vänner!

Fråga Lineriet om vad du vill. Nu kör vi.

Ps. Får jag inte en enda fråga räknar jag med att min mamma i alla fall ställer upp och räddar situationen. Mamma?

6 Comments

 • Lucy

  Hej och tack för en trevlig blogg! Är själv också gravid så intressant o följa med er resa! Kämpa på med illamåendet, det avtog v.16 för mig…men när man väl ligger i träsket hjälper inte folks”snart går det nog över blaa blaa” min fråga: hur tänker ni kring boendet när bebben kommer, kan ni tänka er bo kvar eller tänkter ni flytta till större, blir det Berghäll eller kan ni isf tänka er flytta mer till ”landet” t.ex. esbo eller någon annan förort. Sorry för långt frågeinlägg?

 • Kugge

  Vad var din första reaktion när du blev gravid? Och hur har missfallet präglat din graviditet? Tänker mig att det säkert spökar hela tiden, men jag hoppas att du också kan njuta och lita på att det går bra. <3 Tack förresten att du berättade så öppet om missfallet, jag tror vi borde prata mer om sånt.

 • Krukan

  Hehe. Undrar från det förra inlägget med att din förlovningsring är det dyraste efter er lägenhet. Är det dyrare än er bil?

 • Jennifer

  Haha jag hade inte hunnit se ditt inlägg men Kugge upplyste mig idag om att vi hade varit väldigt synkade igår! 😉

  Undrar om ni haft en tanke sedan innan ungefär när ni ville försöka få barn? Eller om det plötsligt en dag bara kändes naturligt? Och var har påverkat dig och er i beslutet?

  Vill också fråga, hur tänker du kring att dricka alkohol när man har barn?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *