Gravid

Gravideriet

Sunday funday tänkte jag och vakande upp tidigt för att baka bröd. Fördelen med att inte dricka alkohol är att man oavsett gårdagens program vaknar upp tidigt och ”relativt” fräsch. Ändå en fantastisk fördel. Jag trodde faktiskt att jag skulle sakna alkohol mycket mer än vad jag gör. Framförallt att jag skulle få sug på rosévin så här på våren. Men nja, jag saknar inte alkohol överhuvudet taget. Häromdagen spydde jag dessutom när jag började tänka på rödvin. Vad hände där? På tal om att spy och må illa så skulle jag bli glad om det kunde avta helt. Någon tröstade mig med att det allt som oftast borde gå över till vecka 20? Jag trodde att jag skulle bli av med det för länge sen så här i andra trimestern, men nja. Spydde till exempel i metron för någon vecka sedan. Skämdes så mycket att jag gick av vid fel stopp.

Energinivån var som sämst mellan vecka 8-12. Sedan dess har jag varit piggare. Kanske 85% av mig själv vilket gör att jag kan leva lite mer, men saknar känna den där 100%. Som igår när jobbet hade Eurovision-party och jag inser att spektaklet börjar 22.00 och kommer att pågå till 02:00, det vara bara att stanna hemma. Har dessutom ingenting emot att vara hemma. Tycker det är så skönt att hänga i tights med en bok och lyssna på musik. Älskar det. Det där listan som den ickegravida Lina skrev till den gravida Lina är inte så enkel att följa. Det här med att jag ska vara precis som vanligt är ju ett jättebra livsråd från någon som mår bra till en som mår mindre bra. Funkar inte riktigt så. Något den gravida Lina har fått lära sig.

Nog om statusen med Bernie. Nu ska jag fortsätta baka bröd och kika på The Rain. Puss!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.