Helg

Frulle, Störst av allt och Chess

Min sista vecka som arbetslös börjar lida mot sitt slut. På måndag börjar jag jobba. Yes! Ser fram emot att vandra in på ett härligt nyrenoverat kontor i Kampen och inleda morgonen med att packa upp min nya mac och iphone och hälsa på alla nya kollegor. Lite som julafton. Min sista vecka som ledig har jag faktiskt låtit mig själv bara vara. Har känt för att inte ha program och inte binda upp mig till saker. Tagit det lugnt, jobbat på att få in hälsosammare vanor (som att äta frukost tex) och gå och lägga mig tidigare. Känner mig nu verkligen utvilad och fullt redo att börja mitt nya jobbliv. Skönt!

Igår såg jag hela Netflix första svenskproducerade tv-serie Störst av allt (baserad på boken med samma namn)  i ett sträck och älskade den. Jag var en av dem som kanske inte var riktigt lika förtjust i boken som alla andra tydligen var. Första gången för mig som jag gillar en serie mer än själva boken, antar att många inte kommer hålla med mig om det. För mig var det en fullpott. Se den.

Det här med att äta frulle har alltid varit svårt för mig. Fråga mina föräldrar. Ska jag äta frukost måste det gå några timmar efter att jag vaknat innan något går ner. Nu försöker jag hittar metoder för att få i mig något på morgonen och har löst det hela med turkisk yoghurt. Men i min frukostplan så ska det också ingå ordentliga helgfrukostar där vi satsar lite på innehållet. När man är gift med någon som har samma frukostvanor som en själv blir det oftast inte så mycket mer än lunch. Men nu ändring. Tråkfrulle som man kan äta snabbt utan att tugga på vardagar och lånsamma lyxigare frullar på helgerna. Säg hej till dagens:


Dagens planer består annars av långpromenad med Milla i solen och på kvällen ska vi till Svenska Teatern för att se Chess. Har egentligen lite svårt för väldigt långa musikaler men ska gå in med ett öppet sinne. Lovar!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.