Landet

En lugn onsdag

Min pappa kom hit imorse från Sverige för att stanna här i Ingå i nästan två veckor. Även om det har varit skönt att vara ensam så var det också himla fint att han kom hit. Det är alltid mysigt att vara här samtidigt som pappa. Det är så lugnt och spontant. Vi båda pysslar med våra olika projekt och äter sen middag tillsammans på kvällarna. Ikväll ska vi laga spaghetti med kantareller som min faster plockat. Känns lite som om vi är pensionärer båda två. Hehe.

Milla är mycket piggare idag även om hon måste ta det lugnt ett tag framåt.
Dagsljuset är kanske inte så jättemycket till ljus just nu. Men man kanske inte kan förvänta sig så mycket annat av november?

Nu ska jag i alla fall in till stan på ett möte. Måste åka via hemmet och sminka mig lite snabbt, kan ju inte ramla in på ett kontor i den här murmeldjursutstyrseln som jag har på mig just nu. Skulle skrämma slag på folk.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *