Milla

Bruten klo

Den här orange damen som fyller nio år på söndag bröt en klo igår kväll. Det är tredje gången i sitt liv som hon lyckats bryta exakt samma klo. Den där som sitter ovanför själva tassen och mer på insidan av benet som jag fortfarande inte fattar vad just den klon ska va bra för? De är dessutom omöjliga att klippa eftersom de är bruna och inte som Millas andra klor som är vita, vilket gör att pulpan är supersvår att se. Nåja, nu står klon rakt ut från tassen och Milla är ynklig som bara den. Hon är i och för sig lite knepig att avgöra hur pass ont hon faktiskt har eftersom den lilla hunden är en drama queen av rang.

Men bruten klo är såklart inte roligt att vandra runt med, så vi bokade första bästa veterinärtid imorgon bitti när hon inte har något mat kvar i magen och kan bli sövd. Tills dess får hon gå på långsamma promenader längst med tomten, undvika skogen och bli ompysslad framför brasan. Hon envisas nämligen med att ligga i mitt knä. Stor knähund.

Knäppte i alla fall några bilder på henne för en stund sedan när vi var ute tillsammans med att dofta på omgivningen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.