Random

Noterat

  • Med Cmore får man kika på nästa veckas Bachelor redan imorgon. Värt det. Hehe.
  • Nu kan Magnus och Peppes Helsingfors-hem bli ditt hem. Peppes hem är nämligen till salu. Köp!
  • Min hund Milla har sökt jobb. Tycker hon är en hotshot på arbetsmarknaden. Här är hennes CV. Bara lite kryddat.

  • Lineriet-podden finns numera på Spotify och nytt avsnitt kommer imorgon bitti med bästa Robson Lindberg.
  • Primetime är något jag och Niki spelar klockan nio varje kväll. Ett livequiz där samtliga som klarar alla 11 frågor delar på potten (som varierar mellan 1000-20 000 sek). Häng med mig och 70 000 andra glada spelare och se vad du går för här.
  • Bar Con öppnar här i Kallio bredvid Skiffer i november. Woop!
  • Har nu lyssnat på både Denise Rudbergs senaste Åtta steg bakom och Lars Keplers Lazarus och konstaterat exakt samma sak om båda två. Bra hundpromenadsböcker som man vill veta fortsättningen på, men inga mästerverk. Surprise. Hehe. Förresten får du 30 dagar gratis Nextory om du använder koden lina. Woop!
  • Vet du inte vad du ska köpa för vin till helgen? Då tycker jag att du ska köpa en flaska Flors Blanques Cava Brut (om du är över 18 år såklart) eller om du är mer inne på rödvin så är alltid en Plan B en bra Plan A. hehe.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *