Landet

Höst i Ingå

Hejsan från en av de bättre tisdagarna det här året. Ja i alla fall för min del som är helt frisk men kanske inte riktigt lika rolig för min sjuka man. Stackarn. Oh well. Allt är så vackert är att man nästan tappar andan. Färgerna, temperaturen och det glittrande havet gör att de är ganska trevligt att vara semi-arbetslös ändå. En helt klart godkänd tisdag. Hängde ute med Milla bland löven och kastade boll, plockade vass till en vas och lyssnade på Värvet med Lars Kepler. Niki vaknade till på eftermiddagen och kom ut en sväng med mig och flög lite Humla. Fint. 

Lite andra färger på bryggan än när vi gifte oss. Då var allt mer beige/grönt. Humlan!Torkad vass i vas. Något alla Stockholmsbloggare verkar betala förmögenheter för. Här är det helt gratis. Ikväll blir det Carbonara på menyn. Dukade med en av alla dukar från vårt bröllop (har nio meter) och två av ljusstakarna som blev kvar här. Upptäckte när jag körde in till byn för att handla grädde och mjölk att blombutiken var jag köpte min brudbukett ifrån har stängt. Blev lite ledsen av det faktiskt. Hoppas den bara har flyttat. Min bukett som jag aldrig kastade hänger kvar här upp och ner och har torkat. Tänker ta med den in till stan och hänga den i vårt sovrum. Men nu ska vi basta. Eller i alla fall jag. Oklart om sjuklingen orkar med sådana påhitt? Kanske han inte behöver simma men det ska jag!

Puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *