Random

Alkoholpauseriet

Förra veckan hade vi middagar hemma hos oss fyra kvällar i rad. Onsdagen – Sabina och Ylva, torsdagen – Nikis mamma, fredagen Nikis äldsta bror och Rici, lördagen – mina kollegor Sara och Mickan. Superkul att få träffas och umgås med alla även om det tog lite på krafterna. Men nu känner jag för att inte ens titta på alkohol mera utan tänker att jag tar en lite längre paus från vindrickandet.

Först bröllop, sen Grekland med poolvin, kvällsvin och emellanåt skumpa till frukost. Därefter middagar flera dagar i rad. Inte konstigt att jag behöver lite andrum på alkoholfronten. Fortsätter jag i den här takten kommer jag inom en väldigt snar framtid se ut som en svullen ballong. Så nu tar jag en liten paus där jag istället för bubbel pimplar isvatten, goda teér och alkoholfri öl om jag vill skoja till det lite. Alkoholfritt vin är bara gott om det kommer från Richard Juhlin. Den biten lärde jag mig ganska snabbt som gravid. Testade alkoholfritt rödvin vid något tillfälle och det var riktigt obehagligt.

 

Men ja. Nu tar vi paus!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.