Resa

Ett rum med pooleri

Vi bestämde oss för att göra något så trevligt som att uppgradera vårt rum för helgen. Istället för ett rum med stor terass vid havet blev det ett rum med egen pool lite längre upp. Som den poolälskare jag är, var jag himla nöjd över att få checka in i vårt nya rum. Niki som är uppväxt med egen inomhuspool (min barndomsdröm) har kanske inte riktigt samma stora fascination för fenomenet pool som jag. Antar att om man alltid haft tillgång till en är det kanske inte riktigt lika spännande.

När jag var tolv år gammal åkte jag med min pappa på en resa med hans fartyg han jobbade på då. Han var sjökapten på ett trehundra meter långt fraktfartyg som gick mellan Sverige och USA. Detta fraktfartyg hade även något så fantastiskt som en pool. Här hängde jag varje dag och kom på mängder med underliga lekar till mig själv. Pappa fick komma och leka dyklekar med mig när han hann men annars blev jag ganska bra på att underhålla mig själv. Min favoritlek var att kasta smycken i poolen och hämta dem. Antingen under tidspress eller sen utan att komma upp och andas emellan. Dessa lekar lekte jag med Niki i vår pool hela gårdagen (don´t worry, kastade såklart inte i min ring). Hej Lina och Niki tolv år igen.

Lyckades även få med Niki på att frivilligt ta en pussbild med mig från drönaren. Ostigt värre, men man får vara lite ostig på sin honungsmånad (vecka).

 Flottig pizza från Room servicen till lunch. Bäst ju!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *